Történetünk

2012 végén olvastam egy könyvet (angol nyelven). Ez megváltoztatta az egész felfogásomat önmagamról, és a kapcsolataimról. Hatalmas pozitív gondolati váltást hozott. Úgy éreztem, hogy ezt a magyar embereknek mind el kellene olvasniuk, hiszen ez a könyv Magyarországon hihetetlenül aktuális. Egy valóra vált álom, hogy sikerült megkötni a szerződést. Ekkor csatlakozott hozzám a legjobb csapat, amit el tudtam képzelni. Időt és energiát nem spórolva közösen lefordítottuk, ellenőriztük, jogvédettük, letördeltettük a könyvet. Hatalmas segítség volt ez a csapat, hisz összesen közel ezer órát fordítottunk a könyvre, és az azzal kapcsolatos céges, és online teendőkre. A legjobb az egészben, hogy olyan csapatban tettük meg ezt, ahol mindenki egymást inspirálta az elvégzett munka gyorsaságával vagy minőségével vagy mennyiségével.

Bíró Bence

Rólunk

man_one

Beke Roland

Hatalmas örömet jelent számomra, hogy felkértek, dolgozzak a könyv lefordításán, hiszen tudom, így rengeteg embernek segíthettem jobbá, boldogabbá és sikeresebbé tenni az életét.

man_one

Bíró Bence Péter

Hiszem, hogy minden ember megérdemel egy esélyt, hogy kiemelkedő életet élhessen, az viszont rajta áll, hogy mit kezd ezzel az eséllyel. Azoknak az embereknek akarok segíteni, akik ezzel az lehetőséggel élni akarnak. Akár személyesen, akár egy könyv fordításáról van szó, célom, hogy az igazán értékes emberek olyan életet élhessenek, amilyet megérdemelnek.

man_one

Borsos Bence

Meggyőződésem, hogy az emberekben minden megtalálható egy igazán kiemelkedő, boldog és sikeres élethez, egyszerűen csak utat kell mutatni nekik, hogy ezt a felszínre hozhassák. Projektszemléletemmel és precizitásommal hozzájárulok ahhoz, hogy a csapat a legtöbbet hozza ki magából, így óriási értéket teremtve az embereknek.

man_one

Molnár Tamás Zoltán

Szeretnék értéket adni az embereknek. A csapat munkáját technikai tudásommal és precizitásommal viszem előre. Jó érzés látni, hogy megvalósul egy ilyen értékes kezdeményezés, és az, hogy ennek én is a részese lehettem.